order-taxi-mobile-phone

НОВО!
Ъпдейт – 2023 година.

Вече можете да поръчате такси директно от нашия сайт – кликни тук.

2017 година (не се поддържа)

Скъпи клиенти.

Вече можете да поръчате автомобил на Orion такси, директно през мобилния си телефон. Можете да свалите Orion Taxi Burgas приложението от

Play Store за Android или App Store за iPhone

orion-taxi-burgas-cityПостарахме се, да направим работата с Orion Taxi Burgas приложението максимално лесна.

Още с отварянето на Orion Taxi Burgas, приложението ще поиска достъп до GPS локацията на смартфона Ви. Разрешето му, така ще направите поръчката си още по-лесно.

Можете да използвате Orion Taxi Burgas приложението на български или английски език. Смяната става от бутона със знаменцето в горния десен ъгъл на екрана.

След като изберете езика, в полето “ВЪВЕДЕТЕ АДРЕС” просто напишете адреса, на който се намирате или директно обекта, на който се намирате.

За да Ви е още по-лесно, създадохме специална “УМНА” карта на град Бургас. Благодарение на нея, вече не е неибходимо да знаете точния адрес на който се намирате. Достатъчно е, да въведете “мястото” (ако е популярно), където се намирате. Ще обясним…

Новата ни карта на град Бургас, позволява изписването в търсачката, както на точен адрес, така и ИМЕ НА ОБЕКТ в границите на града. Простичко казано, вече не ви трябва да знаете улици, номера и пресечни точки – просто трябва да знаете името на заведението, магазина, МОЛ-а и каквото още се сетите, на които се намирате.

Картата на град Бургас е разработена за Ваше удобство. Всички знаем, че е по-лесно да назовете името на обект, вместо да помните улици и номера. Готино е – опитайте.

ПРИМЕР:

Можете да напишете в полето за адрес директно Автогара, ВЕЛЕКА, МЛАДОСТ, ГАЛЕРИЯ и автоматичните подсказки в реално време, ще Ви предложат всички възможни опции. Просто маркирайте локацията, на която се намирате.

След като сте указали адреса на който се намирате, просто натиснете бутона ПОРЪЧАЙ. Щом приемем поръчката Ви, в реално време ще видите как нашият автомобил, се движи към Вас.

ВАЖНО!

1. Щом поръчате такси, ще получите известие с номера на таксиметровия автомобил и приблизително време на пристигане до Вашата локация. Обикновено, това отнема между 10 и 15 секунди. В случай, че не получите потвърждение, това означава, че нямаме свободна кола в региона и трябва да опитате по-късно.

2. Не натискайте бутона “ОТКАЖИ”. От една страна, това ще откаже направената поръчка, а от друга – системата го отчита като “злоупотреба”

3. При две съзнателни и несъзнателни “злоупотреби” (това включва нереални поръчки и отказани поръчки), приложението няма да Ви допуска за бъдещи поръчки.

В случай, че използвате услугите ни регулярно и от Orion Taxi Burgas мобилното ни приложение, на функционалния бутон (горе в ляво), ще можете да видите ИСТОРИЯТА на поръчките си и само с един клик, да повтаряте поръчките си. Лесно и бързо.

Под бутона ИСТОРИЯ, има и НАБЕРИ ОПЕРАТОР бутон. Там ще открите всички телефони, на които можете да се свържете с нас.

Приятно возене и на добър път, скъпи клиенти.