dsc01790-1.jpgФирма Орион такси уведомява всички свои клиенти, че работи изцяло за по-доброто им обслужване и максимално коректно изпълнение на поетите ангажименти.

Продължава разширяването на автопарка на фирмата с чисто нови автомобили от висок клас.

Сигурност:

В таксиметрова компания Орион се обръща голямо внимание на безопасноста за нашите клиенти, нашите водачи и нашите автомобили. Като част от тази философия, ние работим с програма за превантивна поддръжка на европейско ниво за нашият автопарк. Нашата фирма има напълно лицензиран сервиз за поддръжка с подходящи механици и инспектори. Всяко такси преминава технически преглед на 6 месеца и метър тест към Стандартизация всяка година.Редовно се проверяват документите на всички таксиметрови водачи, периодично се правят медицински прегледи на шофьорите за гарантиране сигурноста по време на работа, а с това се допринася и за по-голямата сигурност на пътниците. Тези процеси осигуряват оптималното използване на нашите автомобили и поддържането на водачите в кондиция, което допринася за коректното ни отношение към всеки клиент.

Като част от нашия център за безопасност, ние работим усилено за монтирането във всички наши таксита на устройства за глобално позициониране (GPS).Така пътниците ни ще се наслаждават на доверието, че тяхното комфортно пътуване се осигурява чрез постоянно наблюдение на всички наши превозни средства по всяко време.

 Изгубени вещи …

Интересно е, че наскоро в едно от нашите таксита бяха забравени … барабани – 3бр…Молим собственика на тези музикални инструменти да се обади в офиса на фирмата за да си ги получи.